09 -09-2023 BBQ

Ik schat in dat de bomen het late zomerlicht absorbeerden om het nog snel  om te zetten in een groeispurtje, terwijl ik datzelfde zomerse zonnetje en de bijbehorende temperatuur wat probeerde te ontlopen. Toch staan we samen, de wilgen èn de knotters, bij Kees en Thea in hun gezellige tuin.


Door de al wat langer wordende schaduw verschuift de gevoelstemperatuur van “ heet” naar “aangenaam warm”.  Met behulp van vrijwilligers is er een veelbelovende barbecue met salades, stokbrood, rauwkost etc. voorbereid. Wat hebben we toch een enorme talenten onder ons!


Al gauw ontstaat er een gemoedelijke sfeer waarin werd bijpraat, (sterke) verhalen werden uitgewisseld en werd teruggeblikt op het afgelopen seizoen.  Helaas lukte het niet iedereen om erbij te zijn. Uit de grote opkomst blijkt dat zo’n nazomers-moment van ontmoeten op prijs wordt gesteld (en gezellig is!).  Het is ook de opmaat naar het nieuwe knotseizoen, nog een week of wat en we kunnen weer aan de slag!


De compilatie van Marijke geeft een mooi sfeerbeeld van de zomerse avond en ieders zomerse outfit (is weer eens wat anders de overalls en lompe laarzen????).  


Nadat iedereen zich tegoed had gedaan aan al het lekkere eten (inclusief toetjes!) was de zon al lang verdwenen en in het half donker namen we daarom afscheid van elkaar.  


Kees en Thea, dank voor de gastvrijheid, het is een genot om in jullie prachtige tuin te zijn.

Het was goed, gezellig en nuttig om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. We kijken uit naar het nieuwe knotseizoen!